Георги Миланов: Мен атаката ме влече, феновете взривиха стадиона


Георги Миланов: Мен атаката ме влече, феновете взривиха стадиона
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1272 0

Халфът на Левски - Георги Миланов, беше изключително щастлив след триумфа на отбора му над ПАОК с 2:0 в мач от втория кръг от Лига на конференциите.

Миланов говори с голямо самочувствие след победата над "двуглавите орли", но предупреди, че реваншът в Солун ще бъде още по-труден от срещата в София.

„Дълго време не бях играл с български отбор в Европа. Нашите фенове са изключителни. Радостен съм, че се раздадохме и показахме, че сме добър отбор, който може да се противопостави на всички силни отбори. Всеки гол е много важен, без значение дали играем срещу ПАОК или Спартак Варна. Феновете „взривиха“ стадиона. Вкарахме два много красиви гола. Не им дадохме почти никакви шансове през второто полувреме и показахме израстване“, започна Миланов.

„Аз играя на доста позиции, мен ме влече атаката. Получи се добра комбинация и Бари вкара хубав гол. Свикнал съм да давам такива асистенции и се надявам да давам още повече. Както беше за тях днес, така ще бъде за нас в Солун. Трябва да се възстановим. С толкова много контузени играчи бяхме днес, а те направиха пет смени, докато ние една. Там мачът ще е много тежък. Еуфорията е еуфория, но нищо не е ясно. Шансовете ни са равни към този момент. Играл съм на „Тумба“ и знам какво е“, каза още Миланов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички