Пламен Андреев: Поредна луда "синя" европейска вечер


Пламен Андреев: Поредна луда "синя" европейска вечер
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2283 0

Вратарят на Левски Пламен Андреев бе изключително щастлив след срещата с Айнтрахт Франкфурт. "Сините" завършиха при равенство 1:1, след като стигнаха до гол в последните секунди. Реваншът от плейофите за групите в Лигата на конференциите е след седмица.

Андреев на крилете на щастието след равенството с Айнтрахт

Стражът посочи, че за това са тези срещи - за да покажат, че българските отбори могат да се мерят с големите грандове. Той определи случилото се като "поредната луда "синя" европейска вечер". Ето и цялото му изказване:

"В началото влязохме сковани в мача, нормално, Айнтрахт, голямо име е, но в течение на мача, мисля, че дори през второто полувреме бяхме по-добри. Заслужавахме най-малкото да изравним. Благодаря на хората за тази невероятна подкрепа.

Това е идеята на тези мачове - да видят, че и българските отбори можем да се противопоставим на големите грандове. Отиваме в Германия, имаме реални шансове, ще видим какво ще стане.

Имаме добър синхрон, получава се, благодаря за сърцатата игра. На феновете им благодаря - поредна луда "синя" европейска вечер" - сподели той пред "Диема спорт".

Вижте повече за това как Левски полетя редом до "орли": Гол от 30 метра и спрян Айнтрахт в Европа (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички