Сираков: Всички знаят, че у нас се съдийства на определени отбори, Лудогорец е един от тях


Сираков: Всички знаят, че у нас се съдийства на определени отбори, Лудогорец е един от тях
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3339 0

"Всички знаем, че в българския футбол се съдийства на определени отбори. Лудогорец е един от тях. Абсолютно!". Това заяви собственикът на Левски Наско Сираков в подкаста "Неформално с Георги Петков".

СЪДИЙСТВОТО СРЕЩУ ЛЕВСКИ

"Откраднаха ни прекалено много точки чрез съдийството. Кашай не е главният виновник. Огромната вина е в самите съдии, които са зависими и една част от тях - корумпирани. Боби каза, че ще прави промени, но такива не виждаме. И той си носи вината за това, че се прави, че не вижда какво правят тези под него", добави легендата на "сините".

ЗА ФЕНОВЕТЕ И ВАСИЛ БОЖКОВ

Сираков коментира и управлението на Васил Божков на "Герена" и "сините" фенове. "Единствено по времето на Божков бяха погасявани дългове. Той щеше вече да е изчистил задълженията към НАП. Преди него тези разходи само се трупаха.

Феновете на Левски нямат аналог в българската история. Те са огънят в сърцето на клуба. Няма да спра! Никога! Заради Левски!", категоричен бе той.

ЗА ДЕКЛАРАЦИЯТА СРЕЩУ БФС И "БАТАШКОТО КЛАНЕ"

Относно декларацията на Левски срещу ръководството на БФС, в която поискаха да бъде свикан извънреден изборен конгрес на централата, той каза: "В декларацията ни посочихме абсолютно всичко, върху което искаме да се акцентира вниманието. Персонално не атакуваме Боби Михайлов, а системата и начина, по който се работи в нашия футбол.

За определени отбори всяка седмица се случва Баташкото клане. Само като видя нарядите за кръга и мога да ви кажа какво ще се случи. Така не може да се продължава", каза той. А ето кой колега на Сираков иска БФС да прати Левски "в миманса".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички