Кристиано, готви се: Играч на Левски се изправя срещу Роналдо!


Кристиано, готви се: Играч на Левски се изправя срещу Роналдо!
Снимка: Levski.bg

2835 0

Футболист на Левски ще има възможността да се изправи срещу петкратния носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо. Става въпрос за Абдулахи Шеху, който е повикан за националния отбор на Нигерия за предстоящите мачове на отбора, а един от тях е контрола срещу Португалия.

Абдулахи Шеху срещу... Кристиано Роналдо

"Мореплавателите" ще използват Нигерия като спаринг партньор преди началото на Световното първенство по футбол в Катар, където Роналдо и компания ще искат да спечелят трофея. Шеху, който пристигна на "Герена" през този сезон, ще има шанса да играе срещу португалския тим.

Може ли футболистът на Левски да опази Роналдо?

Абдулахи Шеху е универсален играч, като може да се подвизава както като краен бранител, така и като опорен халф - позиции, на които Станимир Стоилов го е използвал в мачовете на Левски. Освен това той може да оперира дори като атакуващ халф, макар при "сините" да не е играл в такава роля.

Ако Нигерия използва Шеху в мача срещу Португалия на 17 ноември, то футболистът на Левски може да е сериозно ангажиран с опазването на Роналдо, който през този сезон не се намира в най-добрата си форма, а на клубно ниво играе по-рядко от желаното.

Освен на футболния терен, Шеху е готов да поведе битка и в съдебната зала. Футболистът на Левски притисна бивш клуб, който го "ужили" със солидна сума, като се надява да получи парите, които му се полагат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички