Левски селектира изцяло чужденци в зимния трансферен прозорец


Левски селектира изцяло чужденци в зимния трансферен прозорец
Снимка: БГНЕС

11605 0

През зимния трансферен прозорец Левски ще се подсили с двама футболисти. И двамата ще бъдат чужденци, твърди вестник "България Днес". Оскъдната бройка нови е с цел да не се наруши бюджетът за заплати на клуба.

ЗАЩО НЕ БЪЛГАРИ?

"Сините" няма да взимат българи не защото не харесват такива, а защото исканите за тях пари от родните отбори са непосилни за тях. Наред с това треньорът Станимир Стоилов предпочита да развива юношите на клуба.

От известно време скаути на Левски наблюдават играчи от различни първенства. Целта е да се намерят евтини, но добри футболисти. Те могат да са свободни агенти или от държави, където привличането е изгодно.

КАКВИ ИГРАЧИ СЕ ТЪРСЯТ?

"Сините" търсят основно централен нападател и ляво крило. Първият трябва да замени трайно контузения Билал Бари, а вторият - да засили конкуренцията вляво на атаката, където Уелтън няма заместник.

МЪРИ СТЯГА "СИНИТЕ" РЕДИЦИ

Недоволен от резултатите на отбора, Стоилов е предвидил сериозна работа за играчите в паузата на шампионата заради Мондиал 2022. "Сините" ги очакват яки тактически тренировки. Има вариант и за няколкодневен лагер в България. А ето с каква хубава новина бяха зарадвани в Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички