До няколко дни Левски съобщава дали ще има нов собственик


До няколко дни Левски съобщава дали ще има нов собственик
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1794 0

Положението в Левски продължава да не е "розово". "Сините" са в серия от шест поредни срещи без успех, а до края на годината предстоят още няколко съдбоносни сблъсъка за софийския гранд. 

Освен това, че на два пъти тима на Станимир Стоилов ще трябва да се изправи срещу Лудогорец ( за първенство и на 1/8-финалите за Купа България), на 15 ноевмри (вторник) ще се проведе среща на Общото събрание на акционерите в Левски. 

Една от заложените точки е обсъждане на оставката на Константин Папазов и промяна на членовете на надзорния съвет. 

Другата е много по-съществена за феновете на Левски - дали чуждестранен инвеститор ще придобие част от контролния пакет акции на клуба. Припомняме, че преди време се заговори за интерес на "Юнайтед груп", като от компанията направиха пълен одит на разходите на "сините". 

На 15 октомври бе публикувано съобщение: " United Group и Sports Republic все още не са провеждали преговори относно придобиването на ФК Левски. United Group и Sport Republic няма да коментират в бъдеще каквито и да било спекулации по темата. Компаниите ще разпространят официално становище, когато преговорите бъдат финализирани, успешно или не“, пишеше тогава.

От вестник "Тема Спорт" съобщават, че може би Станимир Стоилов и Иво Ивков ще "повдигнат завесата" два дни преди Общото събрание, когато ще се срещнат с членове на сдружението "Левски на левскарите", където ще влизат в обяснителен режим и ще разкрият какво се случва в клуба пред привържениците. 

Станимир Стоилов вече на няколко пъти призна, че заради влизането на евентуален инвеститор "всичко в клуба е на пауза". При нов инвеститор се очаква първо да бъдат изчистени всички належащи дългове. Също така станаха ясни и плановете на Левски за предстоящия зимен трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички