Сираков: В момента не мога да обещая и 1000 лева максимална заплата в Левски


Сираков: В момента не мога да обещая и 1000 лева максимална заплата в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1948 0

Мажоритарният акционер в Левски Наско Сираков обяви, че информацията за максимална заплата от 10 000 лева на играчите от следващия сезон не отговаря на истината. Той заяви, че не може в момента да обещае и 1000 лева максимална заплата. Сираков каза това по време на речта си пред акционерите след избирането на новия Надзорен съвет.

"Не е вярно, защото не мога да кажа в този момент, че и хиляда лева ще е максималната. Но не трябва да гледаме напред толкова черногледо. Доста неща се опитваме да свършиме, с много хора се срещаме", споделя той.

"Искам да поздравя Palmsbet, които първи и единствени досега събраха смелост да рекламират във ФК Левски. Благодарност на феновете, че Левски още диша. Искам да благодаря и на Павел Колев, който до момента си изпълнява перфектно задълженията като изпълнителен директор. На цялата администрация, на част от футболистите, на хората, които работят с първия отбор, на трензорите в школата. Нито един от тях не е напуснал поста си и си гони задачите по най-добрия възможен начин", каза още той.

Той заяви, че на 1 август се надява да започне кампанията с членските карти. "Искаме да има няколко вида - нормална, сребърна, златна, платинена. Ще ви информираме, когато е направена цялата схема за тях. Там имаме огромен потенциал. А ако се появят по-сериозни спонсори, на което се надявам, тогава ще можем да планираме по-спокойно нашето бъдеще", завърши Сираков. А каква идея има за решаване на проблема с тв правата вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички