Кирил Ивков: Детско-юношеската школа е пред първия отбор на този етап


Кирил Ивков: Детско-юношеската школа е пред първия отбор на този етап
Снимка: Официален сайт на Левски

1120 0

Детско-юношеската школа е пред първия отбор на този етап, това заяви легендата на Левски Кирил Ивков след днешното Общо събрание на клуба. На него бе утвърден новият Надзорен съвет, включващ Наско Сираков, Тити Папазов и Петър Ганев.

„Всичко мина окей, всичко беше в един глас. Ако наистина се случи, ще има добро бъдеще. Това ви казвам – хубавото, което трябва да се случва, е да се обръща внимание на детско-юношеската школа, това е бъдещето на Левски. Може би, няма как бързо да стане, но самият факт, че се обръща такова внимание - аз за първи път чувам така от президента, че детско-юношеската школа е пред първия отбор на този етап“, каза той.

Както вече е известно, Наско Сираков притежава 51% от акциите на клуба, а Тити Папазов е с 35%. Папазов обаче не присъства, тъй акто все още се лекува от коронавирус. По-рано бе взето решение феновете също да имат свой представител, като избраният е Петър Ганев. Междувременно, фракцията "Ултрас Левски" алармира, че НКП и тръст "Синя България" искат да превземат клуба отвътре - ето какво написаха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички