Левски не отстъпва за тв правата, ето коя идея може да разреши проблема


Левски не отстъпва за тв правата, ето коя идея може да разреши проблема
Снимка: Официален сайт на Левски

1891 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е категоричен, че клубът няма да подпише новия 5-годишен договор за телевизионни права. Както е известно, още от първия ден след завръщането си в клуба, Сираков обяви, че не е доволен от парите, които получават "сините".

"Нашата позиция за телевизионните права не се е променила на милиметър. Предстоят ни разговори с Нова телевизия, другата седмица се надяваме да имаме нещо по-сериозно като отговор от тяхна страна. Ако има каквото и да е, ще бъдете уведомени. Със сигурност няма да подпишем договор, това е сигурно. Когато имаме конкретни решения, тогава ще ги изкараме пред обществеността. "Левски" в нито един момент не е поискал една стотинка от парите, които взимат другите клубове. И няма да го направим", заяви Сираков на пресконференцията след Общото събрание.

Бившият председател на Тръст "Синя България" Васил Колев пък хвърли и малко повече светлина относно преговорите, които се водят. Телевизионен канал на Левски, който да бъде част от платения пакет „Диема Екстра“ може да бъде решението на казуса с телевизионните права на българското първенство, това разкри Колев. Както е известно, от Левски и ЦСКА са недоволни от разпределението на сумата и към момента заявяват, че няма да подпишат новото споразумение.

Колев сподели, че има идея за създаването на телевизионен канал Левски ТВ, по който да се излъчват домакинските мачове на тима като при такъв вариант „сините“ да заработват средствата си на база на абонатите на клубната телевизия. А какво обяви Наско Сираков относно идването на нови спонсори - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички