Сираков получил малка подкрепа за увеличаването на капитала на ОС


Сираков получил малка подкрепа за увеличаването на капитала на ОС
Снимка: Официален сайт на Левски

3304 0

Малко акционери са подкрепили Наско Сираков в предложението за увеличаване на капитала в Левски. Това твърди вестник "24 часа", позовавайки се на справка в Търговския регистър.

Малко повече от 10% от акционерите в клуба гласуват "въздържал се", когато започва гласуването за увеличаване на капитала. Все пак, предложението е прието с 89,74%.

Трябва да се отбележи, че на събранието са присъствали 97,57% от имащите право на глас. Мажоритарният собственик Наско Сираков е притежател на 86,6%.

Позовавайки се на книгата на акционерите, изданието посочва, че бившият член на Надзорния съвет на "сините" - Константин Папазов не е присъствал на Общото събрание. Той притежава една-единствена акция на клуба.

След сбирката по повод създаването на "Бизнес клуб Левски" бившият собственик на Левски Тодор Батков обяви, че ще си вземе от новите акции, след като е получил покана от Сираков. Повече за общото събрание и случилото се на него четете в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички