Милиони напът? Станимир Стоилов повлича със себе си свой любимец от Левски в Гърция?


Милиони напът?  Станимир Стоилов повлича със себе си свой любимец от Левски в Гърция?
Снимка: БГНЕС

12485 0

Информациите, че бившият треньор на Левски - Станимир Стоилов, е напът да поеме гръцкия Арис, стават все по-чести и сериозни. Двете страни към момента обаче не потвърждават голямата новина.

С един куршум - два заека!

"Мач Телеграф" информира, че бившият наставник на "сините" е голямата цел на тима от южната ни съседка, но не единствената такава. От информацията става ясно, че един от любимците на специалиста - Уелтън Фелипе, също ще облече фланелката на Арис при евентуално споразумение. Подобна сделка би генерирала сериозен приход в касата на финансово нестабилния роден гранд.

Интересът е сериозен

Фланговият състезател се е понравил с изявите си на силните в гръцкия отбор. Той е бил забелязан още през лятото на миналата година, когато показа високо ниво срещу местния ПАОК в Лигата на конференциите, като дори вкара гол при домакинството в София.

Твърди се и че изпълнителният директор на Арис - Агесилаос Тумазатос, е дошъл до столицата, за да се срещне със Стоилов. Той останал да изгледа и "Вечното дерби" между ЦСКА и Левски, но видяното на терена не го впечатлило особено.

В Гърция обаче не са толкова големи оптимисти що се отнася до сделка между Арис и Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички