Новата "гореща" тема на "Герена": Сираков бил се гаврел с Гунди...


Новата "гореща" тема на "Герена": Сираков бил се гаврел с Гунди...
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

5466 0

Наско Сираков не може да направи нищо правилно в последните седмици. Казва, че прави всичко, за да спаси Левски - бил лъжел. Казва, че направил каквото е по силите му, за да задържи Мъри - пак лъжел. Реализира допълнителна идея за финансиране на Левски - зависим бил. Носи обувки, на които е изписано "Гунди" - гаврел се с образа на Георги Аспарухов. 

Каквото и да прави, част от "сините" фенове не го оставят на мира. И сега му се огледаха в обувките - били неуважителни, грозни и различни други епитети, които не мога да напиша в тези редове. 

При всички положения Сираков не е безгрешен. Но атаките срещу него добиват смехотворен образ. Явно няма достатъчно материал на дневна база, който да бъде използван, та от снощи обувките му са в устата (и на пръстите) на хората. Вярвате или не, те показвали, че не ставал за собственик на Левски. Не му пукало за Левски, правел го за парите и далаверите. И, забележете, изгаврил се бил с образа на Гунди...

Тъжно е, че някои хора нямат капацитета за градивна критика или адекватни коментари, но пък му се огледаха в обувките. Когато някой почете някоя легенда, или отправи някакво послание, написано на обувките му, снимките се споделят из социалните мрежи с бясна скорост и дори тези, които обявиха за "гавра" решението на Сираков, се радват на такива действия. 

Гавра ли е с образа на Коби Брайънт - трагично загинал в катастрофа с хеликоптер, фактът че редица играчи изписаха името му на обувките си, за да го почетат? Или че десетки играчи имаха специално изработени кецове с неговия лик, както и с този на дъщеричката му? 

Гаври ли се Меси със сина си Тиаго, след като на бутоните му е изписано името му? Може би се гаври и с аржентинския флаг, който също се намира там? 

Гаврят ли се редица спортисти, които изписват най-различни послания на обувките си - за свобода, за равенство или генерално за тема, която ги вълнува? 

На 100-годишния юбилей на Левски мой приятел нямаше как да присъства - беше извън страната. На кецовете, с които бях на стадиона, изписах със син маркер името му. Изгаврих ли се с него, или исках поне под някаква форма да го направя съпричастен към събитие, което е веднъж в живота? 

Толкова ли няма теми, които да се дискутират, че се хванахте за обувките на Наско Сираков? Грозни ли са - вероятно да, въпрос на вкус. Знак, че е слаб ръководител ли са - със сигурност не. Гавра ли е - категорично не! 

Иначе, ето ви още малко "гаври" от световния спорт: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички