Култов Христо Крушарски: Аз съм селянин от Говедарци, бих помогнал на Левски


Култов Христо Крушарски: Аз съм селянин от Говедарци, бих помогнал на Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

26259 0

Колоритният бивш собственик на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, който наскоро се завърна в управлението на пловдивския клуб, коментира проблемите в Левски.

Бившият бос на "черно-белите" не потвърди, но и не отрече слуховете за финансови несгоди в клуба. Той оприличи ситуацията на "Лаута" с тази на "Герена" и категорично заяви, че би помогнах на столичния гранд при нужда.

"Дайте да не говорим само за заплатите, защото това са неща от нашата кухня. Дали са взимали, или не са имали заплати, това няма как да го разберете. Заради слухове в България сме на това дередже. Защо не се прави дете на мегдан? Защото всеки дава акъл. Аз се наслушах на приказки напоследък. Тия, дето ги дрънкат, да седнат да свършат някаква работа. При нас се връщат редът и дисциплината. На когото му харесва, да остава, на когото не – да лови у лево", категоричен беше Крушарски на въпрос за близостта си с ръководството на "смърфовете".

За скандалите при "сините"

"Аз съм им приятел, не страничен наблюдател. И сега пак ще им помогна с нещо, ако има някаква инициатива. Раздирането на колектива е най-лошото. На мен колко обиди са ми нанесли от Пловдив, докато не постигнахме резултати… Един другар сега пак се опитва да ме обижда. Да, аз съм си селянин, аз съм от Говедарци.

Публиката ме уважава навсякъде, така беше и на последния мач с Черно море във Варна. С моите колеги трябва да си седнем да работим и стига сме се плюли един друг. Крушата бил селянин, тъпанар… Аз си знам какъв съм, след като съм постигнал толкова, знам какъв съм. 160 човека работят за мен, знаят какъв човек съм. Чуждото мнение не ме вълнува, същата работа и в Левски. Тръгнаха нещата и почнаха интригите. Кой има интерес от това", завърши Христо Крушарски.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

На "сините" определено има с какво да се помага. Финансовите проблеми в клуба доведоха и до протести от страна на играчите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички