Венци Стефанов изненада: Не осъждайте Тити, възхищавам му се!


Венци Стефанов изненада: Не осъждайте Тити, възхищавам му се!

1477 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, известен с непрестанните си критики към колеги и конкуренти, изненадващо защити съакционера в Левски Тити Папазов. Той призова да не бъде осъждан баскетболният треньор заради спора му с компанията за спортна екипировка "Macron".

"Вчера прочетох в медиите, че Macron има претенции към Левски. Не съм запознат с параметрите по договора, може претенциите им да са основателни. Тити Папазов е поискал да смени доставчика на екипировка само поради една причина - да спести пари на Левски. Моите уважения към Тити Папазов. Той се бори със зъби и нокти за спасението на Левски. Ако не беше Тити, можеше сега Левски да го няма. Пожелавам на Левски да има повече хора като Тити. Да обичат Левски поне колкото него. Той си заряза семейството, за да спасява любимия си клуб", коментира Стефанов пред Гонг.

"Честно да си призная, смятах, че мисията на Тити е невъзможна. Пожелавам му успех, защото виждам какви усилия полага и как се бори. Да не го осъждат заради Macron, да се потърси отговорност на тези, които са злоупотребявали. Не съм адвокат на Тити Папазов, но му се възхищавам как се бори за каузата "Левски". В Левски да бъдат спокойни. В лицето на Joma са избрали доста хубава, качествена и здрава екипировка. Само че да знаят, че фланелките и гащетата не играят, момчетата играят", каза още членът на Изпълкома на БФС. А ето какъв е проблемът между Левски и "Macron", заради който компанията плаши клуба със съд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички