Наско Сираков: Не мисля, че ни предстои лош сезон, няма да завършим извън топ 4


Наско Сираков: Не мисля, че ни предстои лош сезон, няма да завършим извън топ 4
Снимка: Официален сайт на Левски

1434 0

Собственикът на контролния пакет акции в Левски Наско Сираков говори за това какъв сезон очаква тима. "Сините" са във финансова криза, заради което се разделят със скъпоплатените си играчи и през кампания 2020/21 ще разчитат основно на българи, на свои кадри. Сираков обаче заяви, че не очаква отборът да завърши по-ниско от четвъртото място.

"Не смятам, че ни предстои лош сезон. А и всъщност какви са критериите за това? Не бива да забравяме, че преди няколко сезона бяхме седми. Играхме извън първата шестица. И това беше най-лошото класиране в историята. Да, ние ще губим мачове, но и ще печелим. Да ни бият с лекота и наред във всеки мач не очаквам да се случи. Няма как да се случи. Да, не смятам, че може да сме извън четворката", заяви легендата на "сините" пред новия сайт levski365.com.

"Да си правим сметка в този момент и планове за спечелването на трофеи, победи, титли е наивно и ненавременно. Но бързам да кажа най-важното – Левски във всеки мач ще се бори за победа, в това няма никакво съмнение. Реалностите обаче показват друго в този момент. Ние все още не знаем какво ще бъде след една седмица, след 10 дни, след един месец. Трябва да видим какво ще успеем да привлечем като футболисти. И то, говорейки за съвсем различни нива на заплащане от това, което е било. Не по-малко предизвикателство е как ще се справим с тези високи заплати, които имаме в момента. Категорично трябва да се отървем от това нещо", категоричен бе той.

"Спортната страна е ясна. Там трябва последователно да се добавя качество. Но има нещо друго. В съблекалнята трябва да има един дух. Левски трябва да излиза на терена с идеята, че не бива да разочарова хората. И да напуска терена с чувството, че е дал всичко от себе си", допълни Сираков. А с кои играчи се водят разговори за завръщане на "Герена" вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички