Сираков: Нито аз, нито Тити Папазов сме взели и стотинка от Левски


Сираков: Нито аз, нито Тити Папазов сме взели и стотинка от Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4215 0

Собственикът на Левски Наско Сираков коментира слуховете, че той и Константин Папазов са вземали пари от Левски и са били на заплата. Сираков разкри в ефира на Спортното шоу на Дарик радио, че не е взел нито една стотинка от клуба.

"Най-страшното е, че много от лъжите тръгват от левскари. Слушах как двама от най-богатите българи - Вальо Златев и Миро Печев, искали да вземат Левски и да дават пари, но заради Сираков не давали. Казвам на тези, които пускат тези неща - и двамата са мои семейни приятели от много години. Акциите на Левски винаги са били и ще бъдат на "Георги Аспарухов", както и книгата с акционерите" ,каза Сираков.

"Който изяви желание да тегли каруцата, да заповяда. С такива дребни лъжи и хитринки... Другото е, че Сираков и Тити били на заплата в Левски. Първо, нито Тити, нито аз - една стотинка не сме взели от този клуб. В казино не съм влизал повече от 5 години", добави легендата.

"Няма да ставам нито адвокат, нито обвинител на никого. И миналата година ясно казах, че привържениците са работили с клуба на базата на договорите, които са били подписани. И с клуба, и с охраната. Откакто аз съм в клуба, никога от клуба не е излязло обвинения, че някой е източвал Левски", каза Сираков.

"Общо събрание по принцип трябва да има. Миналата седмица го коментирахме, че тази седмица трябва да съберем Управителния съвет. Два дни след това получихме това писмо. По закон трябва да има Общо събрание. При всички положения ще има промени. Не дължим нито една стотинка за екипите на "Макрон", добави той.

Междувременно Сираков потвърди, че Станимир Стоилов е бил сигурен за Левски.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички