Сираков: Мъри не е затворена страница, съвсем скоро ще спася Левски!


Сираков: Мъри не е затворена страница, съвсем скоро ще спася Левски!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6495 0

Две важни новини обяви собственикът на Левски Наско Сираков в ефира на БНТ днес. Той заяви, че треньорът Станимир Стоилов не е затворена страница за клуба, въпреки че вчера обяви, че си тръгва. Плюс това легендата на "сините" обяви, че спасението на Левски ще стане факт съвсем скоро.

"Стоилов не е затворена страница за клуба. Не мога да кажа кой ще води отбора в следващия мач, нямам вариант. Днес-утре ще вземем решение. Не съм разговарял с никой треньор, защото до пресконференцията вярвах и се надявах Мъри да размисли", обяви той. Когато бе запитан за свои думи, гласящи, че той ще напусне клуба преди Стоилов, Сираков заяви:

"Едно от условията му беше неизпълнимо, но направих компромис, като казах, че може Ивков да остане на работа в клуба, но не този пост. Като гледам, че т.нар. хора от сдружението се хвърлят като матросовци на амбразурата да спасяват Иво Ивков, сега съжалявам, че не съм го уволнил още преди една година".

"Мъри каза една вопиюща неистина вчера. Каза, че клубът е бил на печалба миналата година. Клубът е на финансова загуба. Когато говориш, че има 17 400 лева приход, от тях 3 милиона са данъци. Към всички стоки, които продаваме в магазина, имаме разход 50% към доставчици. Така че, никаква печалба няма. Така НАП ще дойдат и ще ни запорират всичко. Ще кажат: "Вие като сте на печалба, защо не ни плащате?".

Клубът финансово миналата година е милион лева на загуба. Когато говориш с цифри, не може да си играеш с тях, както аз си играя с внучките. Няма нещо, което е поискал Мъри и да не му е дадено от мен, от клуба, от спонсора", каза още главният акционер на "Герена".

"Обещал съм, че ще спася Левски и докато това не се случи... Ще издържа. Това неминуемо ще се случи, и то много скоро. Ще разберете скоро. Левски е най-белият клуб в България, всеки лев минава по банков път и се знае къде отива", завърши Сираков. Той обясни по-рано и защо е уволнил Иво Ивков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички