В Левски започва одит заради съмнения на Сираков, че Ивков е ощетил клуба


В Левски започва одит заради съмнения на Сираков, че Ивков е ощетил клуба
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8606 0

Мажоритарният акционер в Левски Наско Сираков анонсира предстоящ одит в клуба. Той ще провери дали през последните 6 месеца изпълнителният директор Иво Ивков е подписал документи в ущърб на клуба.

"Ще бъде направен пълен одит на клуба, на всички документи, които са подписани през последните 6 месеца. Имам съмнения да са подписани неща, които да са в ущърб на клуба. Готов съм на абсолютно всичко, само не и Ивков да бъде изпълнителен директор на клуба. Той може да е шеф на правния отдел и нищо повече", заяви той в интервю за БНТ.

Легендата на "сините" опроверга изказване на друг отстранен от ръководството - Петър Ганев, според когото той е махнат, тъй като е щял да провали уволнението на Иво Ивков.

"Мъри се заблуждава, той мисли, че е махнат, за да не попречи на уволнението на Ивков. Него (Ивков) може да го уволни УС, не НС. Преценил съм, в УС при всички положения ще има представител на феновете.

Нямам вариант за техни заместници, но със сигурност няма да е човек на "Palms Bet". По законите на ФИФА и УЕФА нямам право да направя това", отсече собственикът на "сините".

А ето какъв сценарий се пише срещу Сираков според самия него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички