Сираков: От два месеца Ивков е приключил за мен, той излъга за НАП


Сираков: От два месеца Ивков е приключил за мен, той излъга за НАП
Снимка: БГНЕС

2794 0

Собственикът на Левски Наско Сираков разясни мотивите си да уволни изпълнителния директор на клуба Иво Ивков. Това се случи на Общото събрание на "сините", провело се на шести април. Легендата на тима заяви, че последната нощ е била най-тежката му изобщо досега и че много съжалява за напускането на Станимир Стоилов.

С кого са проблемите на Ивков

"Големите проблеми на Ивков не са с "Palms Bet", а с мен. Кълна се във внучките си, че през последните 6 месеца генералният спонсор не ми е поставял условие Ивков да бъде уволнен.

Откога е "приключил" директорът?

Мъри знае от два месеца, че за мен Ивков е приключил от човешка гледна точка и като директор. Защо не съм го уволнил тогава е мое решение. Той бе отстранен заради крайно неуважително отношение към мен и генералния спонсор.

Къде бърка той?

Ивков е некомуникативна личност, която отблъсква много хора от клуба и извън него. Най-важното е, че гледа в посока, различна от моята и че излъга, че не е поканен на срещата в НАП", коментира Сираков пред БНТ.

"По-тежка нощ не съм имал, изключително съжалявам за решението на Мъри. Два дни го убеждавах. Не съм съгласен, че в момента Левски изглежда като разграден двор", каза още собственикът на контролния пакет акции на клуба.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ: Сираков внесе яснота около отношенията със спонсора на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички