Цветомир Найденов намигна на Левски: Заигра се с причините за напускането на Мъри


Цветомир Найденов намигна на Левски: Заигра се с причините за напускането на Мъри
Снимка: принтскрийн

8013 0

Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов направи любопитен коментар в личния си профил в социалната мрежа Facebook. Той дойде веднага след края на пресконференцията на Станимир Стоилов, в която обяви, че се разделя с Левски.

Мъри обяви причините за това свое решение, а Найденов се заигра именно с тези негови думи. Благодетелят на ЦСКА 1948 написа, че при тях спонсорът извършва редица ключови неща, но и че няма никакъв проблем с това.

"При нас Спонсорът реди състава, прави смените и няма никакви драми..." - бяха точните думи на Цветомир Найденов във Facebook.

"Не смятам за положително в клуба доминиращата роля на спонсора в Управителния съвет, където се взимат решенията. Там са двама служители на спонсора и един на Левски. Преди около 1 година имах среща с Мило Борисов, Лъчо Петров, Наско Сираков и Иво Ивков - около час и половина проведох разговор с не много любовен тон - да обясня и да кажа, че това управление ще доведе до проблеми.

Левски е по-различен клуб, не е като другите. Защото видяхме, че през 13 години се наляха милиони и милиарди - резултати и наследство, което се получи - жалки са за тези пари. Опитах за час и половина тогава. Сигурно са ми се смеели - казваха си аз да си говоря каквото искам, а те да си правят каквото искат" - бяха част от думите на Мъри по темата по време на пресконференцията. Вижте цялата пресконференция на Станимир Стоилов и всички мистерии за Левски, които разкри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички