Привърженици на Левски са съставили план "Феникс" за спасението на клуба


Привърженици на Левски са съставили план "Феникс" за спасението на клуба
Снимка: Оф. сайт на Левски

1451 0

Част от привържениците на Левски са изготвили план за спасението на клуба, който е под името "Феникс" и съдържа насоки за разработване на план за оздравяване на ПФК Левски АД.

Под въпросния план са подписани Антони Джамбазов, Васил Колев, Даниел Стрезов, Димитър Костадинов, Любомир Костадинов, Степан Хиндлиян, Тодор Минев и Тодор Тодоров. Във "Феникс" се прави анализ на приходите и разходите в Левски, структурата на клуба и др. За него става ясно от сайта levski365, който ще е изцяло посветен за новини от "синия" клуб.

"Планът е съпроводен с бюджет за тригодишен период, след който Левски трябва да излезе на печалба. Ако това се случи, то предвижданията бяха Левски да заработи по модел, в който е собственост на феновете си и те избират президент. Краят на извънредното положение и излизането на Сираков на сцената доведе и до край на разработката на този план. Все пак разработката беше предадена на Сираков вместо да отиде в кошчето. На този етап Наско е избрал няколко компонента от залегналото в нея, които поиска да бъдат реализирани. Дали това ще се случи е въпрос на бъдеще", се пише в обяснението. А целия план може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички