Започна Общото събрание на Левски


Започна Общото събрание на Левски
Снимка: БГНЕС

1311 0

Общото събрание на акционерите на Левски започна на стадион "Георги Аспарухов". На него се очаква новият притежател на малко над 86 процента от акциите на клуба - Наско Сираков, да бъде официално вписан като мажоритарен собственик на клуба. Трябва да бъде избран нов състав на Надзорния съвет и Управителния съвет на "сините".

На събранието присъстват Наско Сираков и изпълнителният директор Павел Колев, но не и Тити Папазов, който трябва да стане носител на 35 процента от акциите на клуба. Папазов пропуска събитието, тъй като е под карантина, след като в началото на месеца бе диагностициран с коронавирус.

Очаква се именно Папазов и Сираков да влязат в новия Надзорен съвет, като там, по предложение на фенските организации на "сините", ще попадне и икономистът Петър Ганев. След това Надзорният съвет ще избере състава на Управителния съвет. Вчера пък Сираков отхвърли възможността в названието на Левски да има тире или друг препинателен знак. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички