Сираков досега не е търсил заместник на директора Иво Ивков


Сираков досега не е търсил заместник на директора Иво Ивков
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4763 0

На този етап не предстои раздяла между Левски и изпълнителния директор Ивайло Ивков. Към това заключение навеждат няколко неща, разкрива вестник "Тема спорт". Първото е, че мажоритарният акционер в клуба Наско Сираков няма опция за нов човек на тази позиция. Той не вижда достатъчно подготвен човек, който да се заеме с делата на прависта.

Изданието се позовава на близки до Сираков. Както е известно, между двамата тлее напрежение, след като Ивков критикува легендата на "сините" за начина, по който ръководи клуба и за отказани изходящи трансфери през зимата.

Съобщава се, че собственикът на Левски на този етап не е търсил заместник на Ивков, а една от причините за това е информацията, че Станимир Стоилов също напуска, ако Ивков бъде уволнен.

В момента директорът на "сините" работи усилено по оформянето на втория пакет документация за получаване на лиценз за следващия сезон. Първият пакет, който е свързан с финансовите дела в клуба, беше изпратен в края на февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички