Кристиян Димитров с висок шанс за дебют като титуляр за Левски след паузата?


Кристиян Димитров с висок шанс за дебют като титуляр за Левски след паузата?
Снимка: Levski.bg

3981 0

Треньорският щаб на Левски готви Кристиян Димитров за титуляр в първия мач на тима след паузата за националните отбори, пише "Тема спорт". Той ще бъде на 8 април на "Герена", а съперник на "сините" е Локомотив (София).

Бившият футболист на Ботев (Пловдив) има предимство пред другия централен бранител, който е резерва и е на разположение - Келиан ван дер Каап. Едното място в центъра на защитата е ясно, че е за Хосе Кордоба.

Другият редовно играещ на тази позиция - Ноа Сонко Сундберг, си изкара пети жълт картон в мача с Арда и ще бъде наказан за мача с "железничарите".

Димитров беше привлечен от "сините" като опция при евентуалната продажба на Кордоба. Той не игра редовно в месеците преди трансфера си в Левски, но в клуба получи индивидуална кондиционна програма. На "Герена" очакват той да е готов за пълен мач на ниво до двубоя с Локо (София), пише изданието.

Иначе Ван дер Каап има възможност да започне в мача на осми април, ако дотогава покаже, че е изчистил забележките, които треньорите му отправят от известно време. А дебют в коя област направи Келиан ван дер Каап тези дни вижте в линка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички