Емил Ангелов за Левски: Сираков, Стоилов и Боримиров си патят, нека всички помогнем за НАП


Емил Ангелов за Левски: Сираков, Стоилов и Боримиров си патят, нека всички помогнем за НАП
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4184 0

Бившият футболист на Левски Емил Ангелов призова всички привърженици да помогнат на клуба. Той сподели на първо място да са обединени, а след това ги призова всеки да помогне с каквото може за дълга към НАП.

Освен това Ангелов сподели, че доказани имена като Сираков, Стоилов и Боримиров "си патят, защото преди това някои некадърници се възползвали от Левски".

"Важно е да няма никакви размирици и всичко да е под контрол. Всички фенове са зад гърба им и ги подкрепят. Проблемът е, че предишните шефове на клуба са злоупотребявали. Не съм запознат в детайли, но всички дългове са натрупани през годините.

В един момент всички тези доказани имена, които са в клуба в момента, искат да вдигнат отбора и той да е отново на върха, където му е мястото. Сираков, Стоилов, Боримиров и всеки един в тима в момента си патят, защото преди това някои некадърници са се възползвали от Левски. Не искам да обиждам никого, но така е било. Тези размирици сега не са хубави и са ненужни, но мисля, че всичко ще се оправи и водещото това да се случи е любовта към Левски" - започна Ангелов пред "Мач Телеграф".

Емил Спасов завърши с апел към всички привърженици на клуба. Той призова всеки да помогне както може, а освен това призна, че той самият вече го е сторил, споделяйки, че ще продължава и занапред.

"Нека един път завинаги да се платят парите към НАП и да започнем на чисто изграждането на един европейски клуб! Това е апела ми към всички. Нека всеки помогне, с колкото може. Аз съм помагал и ще помагам и занапред. Нека тези задължения се изчистят и да гледаме един европейски Левски!" - заяви за финал.

Колкото до проблемите по високите етажи при "сините" - последните информации са, че Мъри Стоилов е заел страна между Сираков и Ивков и дори заплашил с оставка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички