"Синя приказка" се обяви "за" решението на Сираков да не продава Кордоба и Краев


"Синя приказка" се обяви "за" решението на Сираков да не продава Кордоба и Краев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1907 0

Фенът на Левски, стоящ зад страницата "Синя приказка", която обявява новини за клуба от време на време, атакува изпълнителния директор Иво Ивков с публикация. Той изрази мнение, че решението на собственика Наско Сираков да не позволи продажбата на Хосе Кордоба и Андриан Краев, е било правилно.

"На Краев ставам все по голям фен. Добре, че не дадохме на Ивков да го продаде. Същото важи и за Кордоба. Тия двамата са ни основните стълбове в двете основни линии на играта. Без тях качеството на игра със сигурност би ни паднало и ще е доста трудно да излезем от негативната серия, от която, въпреки победата, все още не може да се каже, че сме излезли.

А с НАП и сега ще се оправим някак си, има идеи за това. И да бяхме ги продали, това нямаше да ни реши проблемите с тях", пише "Синя приказка" след победата над Хебър вчера.

От страницата изразяват мнение, че Ивков си търси моментна слава с последната си пресконференция, на която говори за това, и го обвиняват, че си противоречи. "Синя приказка" пише още, че Левски ще се нуждае от пари дори повече през лятото, а директорът няма понятие от управление и не бива да му се дава възможност да го прави.

Ето какви бяха думите на Ивков за спрените трансфери на Кордоба и Краев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички