Мъри Стоилов говори за НАП и напрежението и призна: Още идвам тъжен на "Герена"


Мъри Стоилов говори за НАП и напрежението и призна: Още идвам тъжен на "Герена"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1887 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира неприятните теми около клуба - дългът към НАП и как ще бъде погасен, както и дали има напрежение между високопоставените служители на "сините". Той обяви, че за него е важно, че феновете са на стадиона.

"Нормално е да има дискусии спорове в един клуб и трябва да се намират правилните решения за Левски. Неслучайно казах преди доста време как идвам и присъствам тук, надявам се всичко да се случи за доброто на клуба", започна той на днешната си пресконференция преди мача с Хебър.

"Също така е важно, след като официално се знае сумата, която дължим на НАП, да се знае по какъв начин ще решим проблемите си. Всички тук сме платени служители и е важно да си казваме мнението, докато работим, не след като са ни освободили. Понякога в спора се ражда истината.

Най-важно е да се намери вярното решение за Левски и да защитим интересите на клуба. Надявам се всичко да върви в полза на отбора. Никак не е приятно, когато има напрежение. Дали още идвам на стадиона тъжен и без настроение? Горе-долу да, но нещата трябва да се подобрят", завърши треньорът.

Стоилов коментира и чисто футболните теми преди гостуването на Хебър - състав, състояние на играчите, очаквания, дали са възстановени след дербито с Лудогорец - ето какво каза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички