Иво Ивков: Имахме реални оферти за над 6 милиона, бяха наложителни, но Сираков ги спря


Иво Ивков: Имахме реални оферти за над 6 милиона, бяха наложителни, но Сираков ги спря
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6724 0

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков говори на важна пресконференция, на която отговори на някои от големите въпроси, които дори и "сините" привърженици имаха. Една от засегнатите теми бе тази с трансферите.

Ивков даде повече подробности за интереса към Хосе Кордоба, като клубове, сред които Ню Йорк Сити, Сочи и Брьондби са имали интерес към него. Андриан Краев пък е бил желан от МОЛ Фехервар.

Ивков посочи, че са постъпили реални оферти за над 6 милиона лева в клуба. Той призна, че е бил на мнение, че подажбите са били "абсолютно наложителни", но в последния момент Наско Сираков ги е спрял.

"Получихме реални оферти от големи клубове за двама наши футболисти. Проведохме разговори и онлайн срещи, както с Ню Йорк Сити, така и със Сочи, чието ръководство дойде специално, както и Брьондби, само за един от състезателите (б.р. - Хосе Кордоба).

За Анди Краев получихме оферта от водещ унгарски отбор (б.р. - МОЛ Фехервар)" - призна Ивков.

"Получихме реални оферти за над 6 милиона лева. Считах трансферите за абсолютно наложителни, но те не се случиха поради забрана за тях в последния момент от висшето ръководство на клуба, конкретно от собственика на клуба, с когото вчера комуникирах и той нямаше нищо против да разкрия това нещо, за да няма спекулации" - допълни още той.

Вижте и цялата пресконференция на изпълнителния директор на Левски Иво Ивков - ВСИЧКО, което каза (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички