Феновете на Левски се активизираха и събраха солидна сума за НАП


Феновете на Левски се активизираха и събраха солидна сума за НАП
Снимка: Levski.bg

3583 0

Феновете на Левски са доста активни при събирането на средства за покриване на задълженията на клуба към Националната агенция по приходите. Преди няколко дни мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков призова привъжениците да даряват на специална сметка, средствата от която отиват директно към НАП.

За по-малко от 3 дни феновете събраха 100 000 лева

От петък (24 февруари), когато бе открита сметката, до 17:00 часа в понеделник (27 февруари) феновете на Левски са събрали малко над 100 000 лева за покриването на задълженията на клуба, информира "Дарик".

Сираков определи тази дарителска кампания като първата, в която той лично ги призовава да се включат, като подчертава, че всеки лев по сметката отива директно към НАП.

"Очаквайте в най-скоро време пресконференция, на която ще бъде обявен план за набиране на допълнителен капитал на клуба чрез емитиране на акции. Вярвам, че с общи усилия ще успеем да се справим и наберем така нужните на любимия ни клуб средства в този момент", бе част от изявлението на Сираков. Наставникът на тима - Станимир Стоилов, също е на мнение, че феновете за пореден път ще помогнат на любимия си клуб. Но смята, че е крайно време да се каже кой какви дългове е натрупал през годините в клуба.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички