"Синя Приказка" припомни любопитни думи на Иво Ивков по адрес на Наско Сираков


"Синя Приказка" припомни любопитни думи на Иво Ивков по адрес на Наско Сираков
Снимка: Levski.bg

4257 0

Популярната сред феновете на Левски страница във Фейсбук "Синя Приказка" публикува интересен пост в днешния 4 март, в който припомни думи на Иво Ивков по адрес на Наско Сираков, които са изречени на 17 март 2022 година.

Както е известно, по "високите етажи" на стадион "Георги Аспарухов" има сериозни търкания, а самият Ивков говори за тях по време на дългата си пресконференция от 24 февруари.

АКЦЕНТЪТ

"Синя Приказка" припомня, че тогава Ивков е благодарил лично на спонсора Palms Bet и е заявил следното за Сираков: "Наско Сираков не само стоически издържа периода от придобиването на акциите, не само стана архитектът на успехите, но предостави и 250 000 лева като заем безлихвен".

Публикацията завършва с "Какво е говорил Ивков преди да бъде вербуван от Нкпсз. Само преди една година Ивков Общи благодареше на спонсора, а за Сираков казваше, че стоически издържа и го обяви за архитект на успехите...".

Ето го и целия пост на "Синя Приказка" (без редакторска намеса):

"Изпратено до ''Синя Приказка''

Иво Ивков-17.03.2022 г. (ПРЕДИ СДРУЖЕНИЕТО)

"Ще направя кратък отчет. Всички тук сме пределно концентрирани, не е време за много приказки. През цялото време водим преговори с кредитори. Правим решителни, важни стъпки за лиценза, нещо което беше немислимо в края на октомври. Поехме клуба при 4000 лв в касата на клуба и 4 неизплатени заплати. От няколко дни, поне до 20-ти този месец, няма неизплатена заплата, с изключение на Стоилов. Оценката от последните месеци е отлична.Резултатите са отлични. Клубът се преобразява. Бяха осигурени най-добрите условия за подготовка, около 150 000 евро. Цената си струваше, разполагаме с млад състав, който ще се развива много. Една от най-важните теми, лично за мен е организирането на кампанията "Левски е вечен". На 19.02 кампанията достигна своя връх към момента, само тогава в касата постъпиха 200 000 лева. Заедно се поклонихме пред Апостола и направихме шествие. Когато сме заедно, няма лимити.

Поздравления, приятели. Поклон. За един месец, това което платихме - Заплати 358 000 лев, 35 000 лева към НАП. Разходи за първия отбор - 100 000 лева. Разходи по дела - 131 000 лева. Месечните вноски към Хубчев и щаба - 97 500 лева. Благодарим на феновете и на нашия спонсор "Палмс Бет", от които дойдоха 2 милиона лева. Наско Сираков не само стоически издържа периода от придобиването на акциите, не само стана архитектът на успехите, но предостави и 250 000 лева като заем безлихвен. Това беше в отчаян период от лятото до края на годината".

*Какво е говорил Ивков преди да бъде вербуван от Нкпсз. Само преди една година Ивков Общи благодареше на спонсора, а за Сираков казваше, че стоически издържа и го обяви за архитект на успехите. Такива безгръбначни с резки катарзиси не стават за нищо друго, освен да ги съжалиш. От тяхната бригада има и още няколко такива...".

*Четете всички последни новини около Левски в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички