Четвърти роден треньор влезе в списъка за заместник на Кръстаич, БФС има 5 опции


Четвърти роден треньор влезе в списъка за заместник на Кръстаич, БФС има 5 опции
Снимка: Официалната страница на българските национални отбори по футбол

4937 0

Българският футболен съюз обмисля варианти за заместник на националния селекционер Младен Кръстаич. Този слух намери потвърждение и във вестник "България Днес", според който засега има трима фаворити за поста на сърбина.

Кой е фаворитът?

Фаворит, според изданието, е бившият треньор на Левски Станимир Стоилов, който напусна заради конфликт с ръководството през април. Оттогава насам той е безработен.

Боби Михайлов си мечтае за...

Голямото желание на шефа на БФС Борислав Михайлов било да назначи на поста наставника на Черно море Илиан Илиев. В централата се надяват фактът, че синът му Илиан Илиев-младши редовно е викан в националния отбор да помогне той да бъде убеден за назначението.

А може да назначат и друг чужденец

Третият вариант е да се сключи договоро с друг чужденец, който да има богат опит в европейския футбол. А също така е готов да се впусне в рисковото предизвикателство да работи с младия български отбор. Тук треньорите не се задържат особено дълго.

Може ли Кръстаич все пак да остане?

Засега от БФС не са се спряли на никого. Те са дали картбланш на Кръстаич да започне да трупа точки в "лъвовете" преди Нова година. На 14 октомври посрещаме Литва, а 3 дни по-късно гостуваме на Албания в контрола.

През ноември предстоят тежки сблъсъци - домакинство на Унгария и гостуване на Сърбия. Ако стабилизира играта и събере някакви точки, Кръстаич може да запази поста си. Като евентуален негов заместник бе споменат и наставникът на Локо (Пд) - Александър Томаш. А ето кой успял зад граница наш треньор е спряган за националния отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички