Спряганият за нов отбор на Станимир Стоилов официално остана без треньор


Спряганият за нов отбор на Станимир Стоилов официално остана без треньор
Снимка: БГНЕС

1200 0

АПОЕЛ Никозия официално е без треньор, след като Дисциплинарната комисия на кипърската федерация отстрани за 4 месеца Рикардо Са Пинто. Португалецът получи тежката санкция заради удара, който нанесе върху помощник-треньора на Анортозис по време на мача между двата отбора.

Това означава, че от клуба ще търсят нов треньор и той трябва да бъде назначен съвсем скоро. От АПОЕЛ се обърнаха към феновете, като заявиха, че ръководството на кипърския клуб ще внесе яснота относно бъдещите си действия в началото на следващата седмица, след изиграването на мача през уикенда.

Стоилов ли ще е новият треньор?

Сред спряганите имена е бившият наставник на Левски Станимир Стоилов.Разтрогването на договора на Са Пинто ще стане официално в понеделник, като се твърди, че след това Мъри ще пристигне в Кипър.

Мъри, който напусна "Герена" през април тази година, все още е без работа. Той е добре познат в тамошните футболни среди от периода си в Анортосис.

От началото на сезона тимът записа 3 победи, 2 равенства и 1 загуба в първите си 6 мача, печелейки 11 точки. Освен това, наскоро отпадна и от Лигата на конференциите след загуба с общ резултат 1:4 от Гент в плейофния етап. За трансфер в отбора бе спряган и бившият играч на Левски Георги Миланов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички