"Ако направят грешка, можеш да ги накажеш" - коментарът на Душан Керкез след Левски 1:1 Ботев Пловдив


"Ако направят грешка, можеш да ги накажеш" - коментарът на Душан Керкез след Левски 1:1 Ботев Пловдив
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1192 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, заяви, че е доволен от своя отбор и смята, че равенството срещу Левски е справедливо:

"По начина, по който играхме през второто полувреме бих казал, че можехме да спечелим. Получи се много добър двубой, страхотно дерби между два добри отбора, които търсеха победата. В крайна сметка равенството може би е справедливо. Когато седнем и анализираме срещата, ще видим, че вероятно сме доволни от равния резултат", започна наставникът на "канарчетата" след последния съдийски сигнал.

"Знаехме, че Левски е един от отборите, който е най-добър при транзицията в атака, но ако направят грешка, можеш да ги накажеш. Не беше лесно, но се опитахме да покажем, че сме качествен тим. Ако бяхме малко по-концентрирани и спокойни, мачът можеше да бъде по-добър за нас"

"Щастлив съм от това как работим през последния месец, как тренираме и какво е настроението в съблекалнята. Както тренираш, така и играеш. Не можем да доминираме в 90 минути срещу Левски, но имахме своите добри моменти", изтъкна треньорът на Ботев.

В края на интервюто си той обърна внимание и на това, че ВАР трябва по-бързо да взима решения при очевидните ситуации, а не да се бави излишно и да накъсва по този начин играта!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Николай Костов вече призна тъжната истина за Левски: Посочи какво следва!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички