Ивелин Попов с крайно любопитно разкритие след Левски 1:1 Ботев Пловдив


Ивелин Попов с крайно любопитно разкритие след Левски 1:1 Ботев Пловдив
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6849 0

Бившият футболист на Левски и настоящ на Ботев Пловдив - Ивелин Попов, сподели мнението си за равенството 1:1 между "сини" и "жълто-черни" в София:

"В първите 20 минути Левски изглеждаше по-добре. През втората половина на първото полувреме владеехме инициативата с такъв футбол, който приляга на Ботев - с ниски топки по тревата. Второто полувреме мисля, че имахме 4-5 шанса. Заслужавахме да се поздравим с победата", обясни Попето, цитиран от "Dsport".

"Все пак, на "Георги Аспарухов" се играе трудно, но когато събереш сили и мотивация при 0:1 да обърнеш резултата, значи много за треньорите, играчите, ръководителите и феновете. Всички можем. Рано или късно повечето добри резултати ще започнат".

36-годишният Попов бе запитан и за решението си да напусне "Герена": "Не съжалявам за решенията, които съм взел. Може да съм сбъркал, но не съжалявам. Лично за решението ми да отида в Ботев Пловдив не съжалявам. Чувствам се много щастлив и удовлетворен. На терена се вижда. Доста хора забелязаха".

След това той направи доста любопитно разкритие, визирайки вероятно Гриша Ганчев: "Един голям президент на отбор, 30 години е президент, продал е футболисти за 200 милиона сигурно, ми се обади наскоро да ме поздрави за 600-е ми мача и ми каза едно: "Левски табели не уважават". Мисля, че ме разбрахте. През годините се показа, вижда се".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Николай Костов вече призна тъжната истина за Левски: Посочи какво следва!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички