Сериозен интерес: И датски тим се нареди на опашката за един от твърдите титуляри в Левски Андриан Краев?


Сериозен интерес: И датски тим се нареди на опашката за един от твърдите титуляри в Левски Андриан Краев?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1868 0

Добрите изяви на полузащитника на Левски - Андриан Краев, продължават да му носят позитиви. Той представлява обект на сериозен интерес от страна на клубове в цяла Европа. Наскоро стана ясно за още един такъв.

Силно желан

"Мач Телеграф" информира, че датски тим се нарежда на опашката от желаещи да преговарят за правата на халфа. Той може значително да завиши цената и изискванията си, след като попадна сред избраниците на националния селекционер Младен Кръстаич за предстоящите квалификации за Евро 2024 срещу Литва и Сърбия.

"Сините" можеха да се разделят с играча още през зимата, когато оферта за него от Унгария долетя в офисите им. Те обаче предпочетоха да го задържат, както и Хосе Кордоба, който също бе желан от Брьондби, което от своя страна по информации е довело и до допълнително напрежение по високите етажи в клуба. Именно от него последва и раздялата със Станимир Стоилов и Ивко Ивков.

Познат сценарий

Фамилията Краев е добре позната в Дания. Братът на Андриан - Божидар, акостира в местния Мидтиланд именно от Левски. Той обаче далеч не оправда сериозните очаквания спрямо себе си, записвайки 54 мача и 6 гола преди да бъде продаден. В последния си сезон там българинът не записа дори минута игра.

Съвсем наскоро стана ясно, че Краев е впечатлил и 2 полски клуба, сред които и актуалния шампион на страната.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички