Преди Левски - ЦСКА: Най-скъпият играч на "сините" се боядиса в... оранжево


Преди Левски - ЦСКА: Най-скъпият играч на "сините" се боядиса в... оранжево
Снимка: Levski.bg

5986 0

Левски се готви усилено преди последния кръг от шампионската група в Първа лига. Както е известно, "сините" ще играят срещу големия съперник ЦСКА, който ще се надява да измъкне първа победа срещу Левски през този сезон, за да има шансове за титлата.

В същото време обаче Елин Топузаков и неговите футболисти ще се надяват на третото място, с което директно да играят в квалификациите за Лигата на конференциите. Към момента там се намира ЦСКА 1948, който има преднина от две точки преди "сините".

И в днешния ден (05.06) - два дни преди голямото столично дерби, Топузаков подготвяше своите играчи за завършека от сезона. Направиха впечатление две неща по време на заниманията на отбора.

Едното бе, че бившият нападател на тима (и настоящ такъв на Витоша Бистрица) Валери Божинов бе там. Той предизвика интерес и дори раздава автографи.

Хосе Кордоба поднови тренировки, стана... "оранжев"

Другото любопитно нещо бе, че най-скъпият играч, собственост на Левски - Хосе Кордоба, тренира с топка за първи път от април месец. Той обаче се появи с различна визия, след като е боядисал косата си в оранжево.

На заниманията бе и Рикардиньо, който имаше леки проблеми, заради които не игра срещу Лудогорец. Преди дербито с Левски пък от ЦСКА информираха за "падналите войни" - капитанът е аут.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички