Неизменен титуляр в Левски впечатли два полски клуба, сред тях е шампионът


Неизменен титуляр в Левски впечатли два полски клуба, сред тях е шампионът
Снимка: Levski.bg

9570 0

Полузащитникът на Левски Андриан Краев продължава да привлича вниманието на клубове от чужбина. Той е набелязан от полския елитен Видзев, твърди "Тема спорт". Досега през сезона скаути на клуба са го наблюдавали няколко пъти.

Очаква се след края на кампанията поляците да проведат разговори за трансфера на халфа. Тимът от Лодз завърши на 12-о място в Екстракласа, но има по-високи амбиции за следващия сезон.

Новият и изненадващ шампион на Полша - Раков (Ченстохова), също е следил българина. Оферта от тях през лятото на този етап не се очаква.

Краев направи добър сезон със синия екип и беше неизменен титуляр дотук. Той записа 28 мача и 2 гола в Първа лига и 2 срещи в Купата на България. Очаква се халфът да получи първа повиквателна за националния отбор през юни.

През зимата сериозен интерес към играча изяви унгарският Фехервар, който дори изпрати оферта на стойност 600 000 евро. Ръководството на "Герена" в лицето на Наско Сираков обаче я отхвърли. А ето за кои двама се твърди, че са новите попълнения на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички