В Левски са стартирали преговори с две ключови фигури в състава си


В Левски са стартирали преговори с две ключови фигури в състава си
Снимка: Levski.bg

3135 0

Левски е започнал преговори с двама от своите перспективни и млади играчи - халфа Андриан Краев и стража Пламен Андреев, твърди "Мач Телеграф", позовавайки се на "Блиц".

Двамата футболисти бяха наложени в стартовата единайсеторка от бившия треньор на "сините" Станимир Стоилов и се превърнаха в ключови играчи на тима. 

Контрактите както на Краев, така и на Андреев с клуба изтичат в края на сезон 2023/24. Според изданието столичният гранд има намерение да продължи да налага млади футболисти в състава си и именно това е причината да започне разговори с двамата младоци за удължаването на техните договори.

18-годишният Андреев може да се похвали с 28 мача в родния елит, в които е записал 20 чисти мрежи и допуснал едва 14 попадения. Неговият съотборник - 24-годишният Краев, е с 26 участия в Първа лига през сезона и може да се похвали с 2 попадения и 2 асистенции.

Докато на "Герена" умуват какво да правят с двама от най-големите си таланти на терена, то в Левски също умуват и за наследник на Хосе Кордоба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички