Поради две причини: Топузаков оставя Ивелин Попов резерва срещу ЦСКА


Поради две причини: Топузаков оставя Ивелин Попов резерва срещу ЦСКА
Снимка: Levski.bg

3747 0

Един от титулярите на Левски Ивелин Попов по всяка вероятност ще остане на резервната скамейка в предстоящото дерби с ЦСКА. Последният двубой от плейофите е в сряда от 18:45 часа на националния стадион "Васил Левски".

Решението на Топузаков

Една от причините за такова решение на треньора Елин Топузаков е, че 35-годишният футболист има натрупани жълти картони. До този момент е с осем и при получаването на още един ще бъде наказан за две срещи. Наставникът на "сините" не иска да губи най-опитният си играч за задаващия се бараж за Лигата на конференциите срещу седмия в Първа лига, информира "Тема спорт".

Столичани имат шанс и за третото място, но това ще се случи при грешна стъпка на ЦСКА 1948 при домакинството им на Локомотив Пловдив, а Левски да спечели срещу ЦСКА.

Има и още една причина за оставането на Попето като резерва.  Това е доброто представяне на Илиян Стефанов срещу Лудогорец. 24-годишният футболист отбеляза едно попадение във вратата на разградчани исе представи много силно. Той бе измъчван от контузии през цялата кампания, но вече е изцяло възстановен.

Топузаков може да се разчита и на отличната му статистиката срещу ЦСКА. Стефанов донесе Купата на България през май миналата година, отбелязвайки единственото попадение във финала , а през есента се разписа веднъж при успеха с 2:0 в мрежата на Густаво Бусато. Часове преди двубоя от ЦСКА информираха, че няма да може да разчитат на капитана си Юрген Матей, а и други двама са под въпрос за мача със "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички