Сделката е факт? Любопитни последни информации за трансфера на Сонко Сундберг в Лудогорец


Сделката е факт? Любопитни последни информации за трансфера на Сонко Сундберг в Лудогорец
Снимка: Levski.bg

5507 0

Един от най-любопитните трансфери в Първа лига това лято - този на ключовия за Левски Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец, съвсем скоро се очаква да стане факт.

Всичко е готово?

"Мач Телеграф" съобщава, че двата родни гранда са изгладили първоначалните си сериозни различия що се отнася до цената на гамбийския футболист.

Изданието твърди, че споразумение има и се очаква сделката да стане факт до средата на седмицата. От над 10 дни "сини" и "зелени" поставят на масата различни предложения. 

Колко прибират на "Герена"?

Първоначалното такова на "орлите" далеч не се харесало на столичния тим, тъй като цената му се виждала твърде малка. Впоследствие обаче то било подобрено.

Става ясно също, че в Левски ще постъпят над половин милион евро за правата на Сундберг. На пръв поглед сумата изглежда не толкова привлекателна, но алтернативата пред "сините" бе да запазят шведа до края на сезона, след което той да си тръгне като свободен агент.

Какво остава на разположение на Николай Костов?

27-годишният състезател не все участие при победата на отбора си над Ботев с 3:1 в събота. Очаква се на негово място да не бъдат привличани нови играчи, а да се разчита на стари познайници като Хосе Кордоба, Ван дер Каап и Кристиан Димитров.

А какви са намеренията на самия Сундберг?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички