Звезда на Лудогорец може да заиграе заедно с Меси в МЛС, в Разград се колебаят за офертата


Звезда на Лудогорец може да заиграе заедно с Меси в МЛС, в Разград се колебаят за офертата
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2849 0

Отбор от МЛС проявява сериозен интерес към звездата на Лудогорец Бърнард Текптей. Американците вече са отправили официална оферта за правата на фланговия нападател.

Лудогорец се готви да отхвърли офертата

Ръководството на разградчани обаче може и да не я приеме, въпреки че почти сигурно ще продаде играча до затварянето на трансферния прозорец. Причината е, че МЛС сделки могат да се правят до края на деня на 2 август. А шефовете на Лудогорец искат да имат играча си почти до финала на пазара, за да може той да помогне на тима за атаката на груповата фаза на Шампионска лига, пише "Тема спорт".

Текпетей намира ритъма си на игра и е в много добра форма, след като по време на паузата имаше травма, която му попречи да играе в първия квалификационен кръг срещу Балканив Прищина. Ганаецът обаче бе вдигнат за реванша и отбеляза първите два гола за разгрома с 4:0, които пратиха тима в следващата фаза.

В сряда, 26 юли, Лудогорец приема Олимпия Любляна в първи мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Мачът е от 21:45 часа, като Ивайло Петев заяви, че отборът му трябва да търси победата още от първата минута.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички