Ръководството на Левски обеща бонуси при успех над ЦСКА


Ръководството на Левски обеща бонуси при успех над ЦСКА
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

2072 0

Футболистите на Левски ще получат премии, ако успеят да победят ЦСКА в неделния двубой, информира "Тема спорт". Въпреки че клубът продължава да е в тежко финансово положение, заради което тимът този сезон не е вземал бонуси, ръководството е решило да промени това за сблъсъка с "червените".

Средствата за премията са осигурени от неназован спонсор на клуба. Всички на "Герена" са вдъхновени от начина, по който върви последната кампания - "Левски е вечен". Тя имаше за цел да вкара в касата на клуба около 150 000 лв. месечно, колкото да се покрие вноската към НАП. За три седмици обаче феновете наляха 560 000 лв. в клубната каса.

Разбира се, разходите на "сините" също са сериозни. В момента те покриват дългове, които застрашават лиценза на клуба за следващия сезон. Има и една забавена заплата към играчи и треньори. На "Герена" очакват добри приходи и от дербито с ЦСКА утре. А ето защо според български скаут на Арсенал Левски е с предимство пред ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички