Скаут на Арсенал обясни защо Левски има предимство пред ЦСКА преди двубоя


Скаут на Арсенал обясни защо Левски има предимство пред ЦСКА преди двубоя
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

4617 0

"Станимир Стоилов е с по-големи шансове да спечели треньорската битка със Стойчо Младенов в битката между Левски и ЦСКА". Това мнение изрази българският скаут на Арсенал Красимир Корсачки, който е у нас, за да се включи в първото издание на „БГ Футболни проби“.

"Двамата са доста добри треньори. В отбора на Левски опитват доста различни схеми. Въртят играчите на различни позиции, така че това дава една опция допълнително, защото в отбора на ЦСКА имат повече титуляри, а резервите може би не са на чак такова ниво да заместят титулярите. Докато в Левски има ротация и се вижда, че почти на всеки пост има някой, който да замести другия или да се справи на същото ниво“, каза Корсачки пред БНТ.

Целта на "БГ Футболни проби" е организиране на проби с български подрастващи, които да бъдат забелязани от скаути на родни и чуждестранни клубове. На събитието присъстваше и скаут на италианския Болоня.

ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в неделя, 6 март, от 14,00 часа. Двубоят е от 22-ия кръг на Първа лига. Междувременно, на "Васил Левски" се очаква много публика и от двете страни, ето кои са по-активни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички