Руски отбори се намесват в битката за подписа на Станислав Иванов


Руски отбори се намесват в битката за подписа на Станислав Иванов
Снимка: Официален сайт на Левски

1772 0

Руски отбори проявяват интерес към футболиста на Левски и младежки национал на България Станислав Иванов съобщава „Тема спорт“. Става въпрос за отбори от Москва. Във вчерашния ден ви съобщихме, че 20-годишният играч е обект на интерес от страна и на клуб от Турция.

През изминалата година Станислав Иванов се превърна в твърд титуляр в състава на Левски. Крилото взе участие в 23 от 24-те мача на „сините“ през есента, като успя да реализира и 8 попадения. Заслужено той бе избран за най-проспериращ млад играч в България. От Левски обявиха, че нямат намерение да продават футболиста срещу малка сума. В края на миналата година се заговори за интерес към 20-годишния талант от страна и на шампиона Лудогорец. Разградчани дори са се поинтересували от цената на играча.

Станислав Иванов не е единственият продукт на школата на Левски, който е желан от чуждестранен клуб. Заговори се, че италианският гранд Рома има желание да вземе в редиците си 17-годишния халф на „сините“ Даниел Делчев. През лятото оферта за него от шотландския Глазгоу Рейнджърс бе отхвърлена. А ето как от Левски решиха да изненадат своите фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички