Симеон Славчев: Стоичков винаги ми е давал съвети за трансфери, искам трофей с Левски


Симеон Славчев: Стоичков винаги ми е давал съвети за трансфери, искам трофей с Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2688 0

Халфът на Левски Симеон Славчев продължи поредицата от видео включвания с играчи от първия отбор, в които футболистите показват своя дом и отговорят на въпроси на феновете. Той допълни, че мечтите му се простират до трофей с тима.

На въпрос "Имал ли е оферта да премине в Литекс при Гриша Ганчев?", той отговори: Не съм имал официална оферта, нека не задълбочаваме темата. Играчът разказа и за отношенията си с Христо Стоичков. "Христо Стоичков - моят футболен баща. Човек, който дори след нашите професионални отношения останахме близки и винаги съм се допитвал до него относно трансфери. Винаги си е давал съветите и препоръки, както се случи и при последния ми трансфер", разкри Мони Славчев.

"Феновете доказаха, че са най-великите в България. Прочуха се с чудесата и постъпките, които правят. Те ще останат в историята. Лидер не се става лесно. Искат се качества, постоянство и правилно поведение. След всички катаклизми ще видим кой е лидер и кой не е. Малко футболисти осъзнават какво е Левски, малко осъзнават тежестта и напрежението. Трудно е. Може да се каже, че съм работохолик, прекарвам доста време във фитнеса", сподели още Славчев, отговаряйки на въпросите.

Относно проваленото време в Спортинг Лисабон. "Треньорът Леонардо Жардим ме взе там. Но няколко месеца след това той замина в посока Монако и аз се озовах в клуб, който не ме искаше", добави той.

Той призна, че ще дари екипа си от дебюта си за Левски срещу ЦСКА за каузата "Един за всички, всички за Левски". Идол на Симеон Славчев е Кристиано Роналдо, а любимите му играчи на Левски са Георги Иванов - Гонзо и Гара Дембеле.

Съвсем наскоро пък се появи информация, че Левски е близо до подписването на нов спонсорски договор - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички