Рома има сериозен интерес към възпитаник на Левски


Рома има сериозен интерес към възпитаник на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

5998 0

Големият италиански клуб Рома проявява сериозен интерес към един от юношите ма Левски - Даниел Начев, твърди "Тема Спорт". Футболистът е на 16 години, но вече е тренирал с първия тим на "сините". Играе на поста полузащитник.

Не за първи път сериозни чуждестранни тимове проявяват интерес към Начев. През лятото шотландският Рейнджърс изпрати оферта за него, но до сделка не се стигна. Интерес тогава прояви и италианският Дженоа.

Халфът от известно време е следен и от английски клубове. През 2014 г. той изкара проби в актуалния английски шампион Манчестър Сити. По това време той е в школата на Септември (София), а малко след това премина на "Герена".

Според "Тема Спорт", през лятото в Левски предстои сериозна реорганизация и обръщане към собствената школа. Предвид двойната финансова криза в клуба той няма да има възможност да плаща на чуждестранните си играчи и вероятно ще се раздели с повечето от тях. А кой свой талант продаде ЦСКА в Серия А вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички