Левски с детайлен отчет, "сините" вече плащат на Черно море за Бурабия


Левски с детайлен отчет, "сините" вече плащат на Черно море за Бурабия
Снимка: БГНЕС

2178 0

От Левски публикуваха детайлен отчет на разходите си за месец март до най-малката подробности. Именно такова обещание бяха дали от "сините" на феновете си, след като останаха без генерален спонсор и привържениците в момента се явяват като единствения такъв.

Най-големите разходи за изминалия месец за стадиона, като похарчената сума е 98 728,49 лева. След това е сумата за организационната част, която съпътства клуба - 83 204,93.

Освен това прави впечатление, че през март месец от Левски са започнали да изплащат и полагаемата се сума на Черно море за трансфера на Мехди Бурабия. Вноската е в размер на 49 345,36 лева. Припомняме, че варненци спечелиха дело срещу "сините". Причината е неполучен % по трансфер на Мехди Бурабия в турския Коняспор. Бурабия бе привлечен в Левски от "Тича" в началото на 2016 година и бе продаден след сезон 2016/17.

Изразходваните суми по пера може да видите в интерактивните графики (обобщена и детайлна). Съвсем наскоро пък се появи информация, че Левски е близо до подписването на нов спонсорски договор - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички