"Роналдо оправда името си": Какво написаха за Левски в Израел след триумфа?


"Роналдо оправда името си": Какво написаха за Левски в Израел след триумфа?
Снимка: Levski.bg

38722 0

Медиите в Израел бяха безпристрастни и отразиха закономерно реванша между Левски и Апоел Беер Шева в Лига на конференциите. Повечето от тях отбелязаха, че "сините" са били по-добрият тим в двубоя и справедливо са продължили напред в турнира. Както е известно, победа с 2:1 (0:0 в първия мач) прати българския тим срещу Айнтрахт в последния сблъсък за влизане в групите на турнира.

"Липсата на концентрация в защитата на Апоел изпъкна особено в добавеното време, когато блокирането на Марчиано на удар на Ел Джемили отиде у Роналдо, който оправда името си и бразилския си произход с прецизен удар, сложил край на европейския сезон на Апоел", пише в репортажа си haaretz.co.il.

"Левски показаха подобрение в играта и доминираха напълно в откриващите минути, наред със страхотната подкрепа на домакинската публика", пише пък one.co.il.

"Апоел Беер Шева срещна ентусиазиран и талантлив отбор тази вечер, но с по-малко качество и опит (от Айнтрахт, б.а.)Левски започна много по-добре мача и успя да сложи край на европейския път на нашия тим в 96-ата минута", отбелязва sports.walla.co.il. А ето какво каза след мача героят Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички