Роналдо: Това е най-хубавият момент в живота ми


Роналдо: Това е най-хубавият момент в живота ми
Снимка: Фейсбук страница на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSK

5975 0

Героят за Левски срещу Апоел Беер Шева - Роналдо, бе изключително емоционален и радостен след победата с 2:1 над израелския тим. Както е известно, по този начин "сините" си осигуриха плейофен сблъсък с Айнтрахт Франкфурт за влизане в групите на Лигата на конференциите.

Именно бразилецът донесе успеха с нов гол в последните секунди. След като на няколко пъти отличи привържениците на отбора и тяхната роля, той призна, че това е най-хубавият момент в живота му.

"Това е най-хубавият момент в живота ми. Много съм щастлив за това, което донесох на феновете и на нашия отбор. Ние заслужавахме, убеден съм. И в двата мача заслужавахме. Това беше наградата. Не знаех, че Костов е искал да ме замени точно преди гола. Така се случи, така бе преценено, прецениха на момента кой е бил по-изморен. С помощта на Господ - бе взето правилното решение.

За седем дена изиграхме два много сериозни мача. Млад състав сме, напасваме се, имаме нови футболисти. В крайна сметка видяхте, че сме добре физически подготвени. Вкарахме в края, стояхме добре до края, вкарахме. Ще починем добре и гледаме напред" - започна Роналдо.

Роналдо очаква силен Левски и срещу Айнтрахт Франкфурт

Впоследствие насочи вниманието си към феновете, а за завършек бе попитан да коментира предстоящите мачове с германския Айнтрахт Франкфурт. Той изрази увереност, че и в тях Левски ще играе силно.

"Благодаря на феновете за празника, който ни устроиха и за начина, по който ни подкрепиха. Те наистина са огромни. Този гол е благодарение на тях, те помогнаха, те го вкараха.

Знаем, че ще е много труден мач срещу Айнтрахт. Не се знае нищо във футбола. Със сигурност ще направим нов голям мач и Левски да върви нагоре и да е там, където трябва да е" - завърши Роналдо пред "Диема спорт". Вижте и гола на Роналдо, предизвикал "земетръс" на "Герена" и пратил Левски срещу Айнтрахт (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички