Земетръс на "Герена"! 20 секунди преди края Роналдо прати Левски срещу Айнтрахт (ВИДЕО)


Земетръс на "Герена"! 20 секунди преди края Роналдо прати Левски срещу Айнтрахт (ВИДЕО)
Снимка: Yuilian Todorov/Lap.bg

7079 0

Чудовищна радост изживяха всички фенове на Левски на стадион "Георги Аспарухов" 20 секунди преди да бъде свирен край на редовното време на тима срещу Апоел (Беер Шева). Роналдо с най-важния гол в кариерата си прати "сините" в следващия кръг на Лига на конференциите! 

Безценният гол на Роналдо

Роналдо трябваше да бъде заменен в 80', когато Джемили трябваше да влезе на терена на негово място. Уелтън обаче се контузи минута по-рано и Николай Костов промени решението си, изваждайки травмирания бразилец. 

И това се отплати. Галчев прати далечно подаване в наказателното поле, където Роналдо свали за Джемили и той стреля, но топката рикошира в защитник в червено. 

Това обаче не сложи край на атакта. Кълбото се озова у Роналдо, който без подготовка стреля изключително прецизно в долния ляв ъгъл и топката се оплете в мрежата - 2:1 за Левски и "земетръс" по трибуните! 

Попадението падна в 96' - 20 секунди преди да изтече минималното добавено време. Съдията позволи още 2-3 минути игра, в които Пламен Андреев на два пъти излезе уверено, за да улови топката и да предотврати опасност - Левски продължава напред! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички